Szűrés

A(z) CES 2024 kulcsszót tartalmazó cikkek

Tovább gyarapodik az Odyssey család termékpalettája

2024. január 11. -

Új Samsung Odyssey OLED gaming monitorok debütálnak a CES 2024 kiállításon, a világ egyik legnagyobb technológiai eseményén. Bemutatkozik az Odyssey OLED G8, az Odyssey OLED G6 és a megújult Odyssey OLED G9.

Tovább

A Hisense elhozza a nagyképernyős tévézés forradalmát

2024. január 11. -

Több mint 100 ezer hangegységgel rendelkező szonikus lézertévét és ultravékony, 14 milliméter mélységű óriásképernyős tévét is bemutatott a Hisense a CES 2024 kiállításon. A kínai gyártó ULED X termékcsaládja három új modellel, a 110UX, a 98UX és az egyedi formavilágú 75UX tévével bővült, a lézertévék területén pedig elhozta az első feltekerhető kijelzőt. A Hisense idén az autóiparba is belép, legkorszerűbb kijelző-technológiáját a járművekbe épített kivetítőrendszerében mutatja meg.

Tovább

Lenyűgöző élmény az LG webOS zónájában

2024. január 11. -

Káprázatos élménnyel és rengeteg szórakoztató tartalommal várja a 2024-es CES látogatóit az LG Electronics (LG) webOS zónája. Az LG szórakoztatóelektronikai üzletága idén is látványos, önálló fénykibocsátásra képes OLED kijelzőiből készített egy különleges installációt a kiállításra. A webOS okostévé-platformon inspiráló történetek teszik teljessé a magával ragadó vizuális élményt.

Tovább

A TCL hatalmas méretű tévéje is megtalálható a CES-en

2024. január 10. -

A TCL Electronics (1070.HK) – a világ egyik vezető fogyasztói elektronikai termékeket gyártó vállalata, és egyike a világ két legnagyobb televíziógyártójának – egy óriási pavilonnal várta a világ legnagyobb technológiai eseményének, a CES 2024-nek a látogatóit, ahol úttörő jelentőségű technológiai megoldásokat, fejlett szórakoztató eszközöket, újgenerációs viselhető eszközöket, okosotthon-készülékeket mutatott be – olyan eszközöket, amelyek meghatározzák azokat a módokat, ahogyan az emberek világszerte kapcsolatba kerülnek a jövő technológiáival. 

Kulcsszavak: TCL, televízió, CES 2024
Tovább